6 juli 2018

Werkzaamheden Amersfoortsestraat

Update op onderstaand bericht van d.d.  5 juli: Tot nu toe verlopen alle werkzaamheden volgens planning. Dat betekent dat de werkzaamheden van vrijdagavond 6 juli en maandagavond 9 juli worden geannuleerd. De Amersfoortsestraat is deze nachten dus gewoon geopend in beide richtingen!

In het kader van de werkzaamheden bij Knooppunt Hoevelaken wordt er onderzoek gedaan naar het viaduct boven de Amersfoortsestraat (tussen Energieweg en Nijkerkerstraat) van maandag 2 juli t/m zaterdag 14 juli. De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd, gestart wordt om 20:00 uur en de werkzaamheden eindigen om 5:00 uur in de ochtend. Gedurende de werkzaamheden is er geen autoverkeer mogelijk van noord naar zuid en wordt het autoverkeer omgeleid via de aansluiting Hogeweg.
Hulpdiensten kunnen altijd doorgang vinden via het fietspad wat wel open blijft evenals de verbinding van zuid naar noord.
Contactpersoon, Marcel van Dijk,  Combinatie A1/A28, tel. 06 50 94 91 44
Voor meer informatie over de werkzaamheden kijk ook op live.andes.nl/amersfoort voor omleidingen en verkeersmaatregelen.

 

Meer nieuws

7 december 2018

Amersfoortse bedrijven CO2-neutraal!

Save the date: 23 januari 2019   Wilt u als ondernemer meer weten over CO2-neutraal ondernemen? Bent u...

9 november 2018

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef heeft de 033 Samen...

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef stelt zich als eerste in Amersfoort ten doel om in 2030 CO2-neutraal en...

10 oktober 2018

Milieubarometer: snel inzicht in energieverbruik

De Milieubarometer geeft bedrijven en organisaties inzicht in hun energieverbruik en milieu-impact. Met deze...