6 juli 2018

Werkzaamheden Amersfoortsestraat

Update op onderstaand bericht van d.d.  5 juli: Tot nu toe verlopen alle werkzaamheden volgens planning. Dat betekent dat de werkzaamheden van vrijdagavond 6 juli en maandagavond 9 juli worden geannuleerd. De Amersfoortsestraat is deze nachten dus gewoon geopend in beide richtingen!

In het kader van de werkzaamheden bij Knooppunt Hoevelaken wordt er onderzoek gedaan naar het viaduct boven de Amersfoortsestraat (tussen Energieweg en Nijkerkerstraat) van maandag 2 juli t/m zaterdag 14 juli. De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd, gestart wordt om 20:00 uur en de werkzaamheden eindigen om 5:00 uur in de ochtend. Gedurende de werkzaamheden is er geen autoverkeer mogelijk van noord naar zuid en wordt het autoverkeer omgeleid via de aansluiting Hogeweg.
Hulpdiensten kunnen altijd doorgang vinden via het fietspad wat wel open blijft evenals de verbinding van zuid naar noord.
Contactpersoon, Marcel van Dijk,  Combinatie A1/A28, tel. 06 50 94 91 44
Voor meer informatie over de werkzaamheden kijk ook op live.andes.nl/amersfoort voor omleidingen en verkeersmaatregelen.

 

Meer nieuws

11 november 2020

Decemberdrukte PostNL

De decemberdrukte rond Sinterklaas en de Kerst- en Nieuwjaarsperiode voor PostNL komt er weer aan. Dat houdt...

7 september 2020

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award, de jaarlijkse verkiezing...

20 september 2019

Bouwbedrijf Van Bekkum werkt hard aan kleinere...

Bouwbedrijf Van Bekkum, ruim elf jaar gevestigd op bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef, is volop bezig om de...