17 juni 2022

Uitnodiging – Inloopspreekuur project Knooppunt Hoevelaken – woensdag 22 juni

Inloopspreekuur woensdag 22 juni 16:00 – 20:00 uur 

Op woensdag 22 juni 2022 organiseert Rijkswaterstaat weer een inloopspreekuur. U bent van harte welkom om tussen 16:00 – 20:00 uur met de mensen van het projectteam in gesprek te gaan en uw vragen te stellen. De locatie is De Observant op het Stadhuisplein 7 in Amersfoort. Ook mensen van buiten de gemeente Amersfoort zijn welkom. Na de zomer volgen nog spreekuren in de gemeenten Leusden, Barneveld en Bunschoten. Zodra die data bekend zijn, publiceren we deze op onze website. Aanmelden is niet nodig.

Antwoorden op gestelde vragen webinar
Tijdens het webinar in mei was het mogelijk om vragen te stellen via de chat. Daar is door veel deelnemers gebruik van gemaakt. Een deel van deze vragen is al beantwoord op de projectsite onder Vraag en antwoord, zoals “Wanneer krijg ik een reactie op mijn zienswijze?” en “Kan Rijkswaterstaat lokale werkzaamheden vooruitlopend realiseren?”.

Het andere deel van de vragen is specifiek en deze worden met hulp van onze kennisspecialisten beantwoord. Mocht u nog geen antwoord per mail hebben ontvangen, weet dat deze nog volgt.

Op donderdag 19 mei 2022 organiseerde Rijkswaterstaat een webinar over project Knooppunt Hoevelaken. Dit was de aftrap om het persoonlijke contact met u te hervatten. Projectteamleden Christa Kempenaar en Darja Boers van Rijkswaterstaat gaven samen met Peter Richters van de gemeente Amersfoort de ruim 260 kijkers een update. De inloopspreekuren zijn een vervolg op deze digitale informatiebijeenkomst. Het webinar is opgenomen en terug te kijken.

 Met vriendelijke groet,

Projectteam Knooppunt Hoevelaken

 

Meer nieuws

13 oktober 2022

Netwerkevent De Wieken Vinkenhoef

Op 8 november organiseren we weer een netwerkbijeenkomst voor alle op het bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef...

10 oktober 2022

Afsluiting afrit 8 op A28 nabij De Wieken Vinkenhoef

In opdracht van Rijkswaterstaat worden door Heijmans op de A28, tussen Amersfoort en Utrecht,...

26 augustus 2022

Afsluitingen A1 en A28 in september

Dinsdag 6 september van 21.00 tot 05.00 uur Om de werkzaamheden veilig uit te voeren wordt op knooppunt...