13 oktober 2022

Netwerkevent De Wieken Vinkenhoef

Op 8 november organiseren we weer een netwerkbijeenkomst voor alle op het bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef gevestigde bedrijven en eigenaren van panden.

 

Het is tijd om elkaar weer te ontmoeten, te netwerken, te informeren en geïnformeerd te worden.

 

Net als vorig jaar bestaat het programma uit een carrousel waarin we – groepsgewijs – worden geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen. Deze keer kan je aanschuiven bij onder andere ‘Wat en wanneer Vinkenhoef?’, Duurzaam Netwerk Amersfoort, wijkagenten en BOA’s, collectieve beveiliging van het bedrijvenpark, belastingen 2023 en nieuwe buurman Bastion Hotels.

<impressie vorig jaar>

En heb je al eens kennis gemaakt met het Amersfoort Business Team? Het Amersfoort Business Team is voor bedrijven het aanspreekpunt vanuit de gemeente Amersfoort. Het team staat klaar voor jou als ondernemer. Mathilde van der Sanden is onze accountmanager in het business team en bestuurslid van Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef en maakt graag kennis met de bedrijven. 

 

Vinkenhoef

Wat is de stand van zaken aan de andere kant van het spoor. Welke bedrijven gaan zich vestigen op het duurzame bedrijventerrein Vinkenhoef en wanneer kunnen we die buren verwelkomen? Miranda Oosting van gemeente Amersfoort informeert ons daar graag over.

 

Duurzaam Netwerk Amersfoort (DNA)

Roger Ooms (Ooms architecten – Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef) en Melissa Mackaaij (gemeente Amersfoort) zullen vertegenwoordigd zijn vanuit het Duurzaam Netwerk Amersfoort (DNA). Zij horen graag wat de uitdagingen en ambities van ondernemers en bedrijven zijn op het gebied van duurzaamheid. Je hoort de stand van zaken op het gebied van wet- en regelgeving, subsidies en (technische) mogelijkheden op het gebied van verduurzaming.

 

Kennismaking wijkagenten en BOA’s

Het Parkmanagement zit onder de vlag van het Keurmerk Veilig Ondernemen regelmatig met de wijkagenten en BOA’s om de tafel, maar ken jij ze ook al? Het is goed om elkaar te kennen en dat men elkaar weet te vinden. Goede relaties onderling kunnen de veiligheid op het bedrijvenpark waarborgen.

 

De belasting in 2023
Wat betekenen de op Prinsjesdag gepresenteerde belastingplannen voor de bedrijven? Wat gaat er veranderen? Freddie Kesteloo van de Kamer van Koophandel neemt dat met je door.

 

Bastion Hotels op het bedrijvenpark
Bastion Hotels opent binnenkort de deuren op ons bedrijvenpark. We gaan kennismaken met deze nieuwe buren die graag vertellen wat ze ons straks kunnen bieden.

 

Collectieve beveiliging van het bedrijvenpark

In het voorjaar staat dit onderwerp weer op de agenda van de algemene ledenvergadering. Er wordt dan een voorstel ingebracht om ons bedrijvenpark collectief te beveiligen. Henk Mikkers van Securitas is aanwezig om ons te informeren over de voordelen van collectieve beveiliging en hoe wij dat op ons bedrijvenpark aan kunnen pakken. Naast de collectieve beveiliging kan hij je ook informeren over pandbeveiliging.

 

Om 17.15 stopt de carrousel met draaien en is er alle gelegenheid om te netwerken onder het genot van heerlijk buffet.

We sluiten het event af rond 18.30 uur.

 

Waar?

Wouters Totaalafbouw, Wiekenweg 35, 3815 KL, Amersfoort
Vanwege de beperkte parkeerruimte graag zoveel mogelijk op de fiets of lopend komen.

 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via deze link >>.

Per bedrijf zijn maximaal 2 personen welkom.
Voor meer informatie of vragen kun je mailen aan info@wiekenvinkenhoef.nl

Meer nieuws

11 juli 2024

Afsluiting nabij Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef –...

Vanaf maandag 15 juli tot maandag 22 juli is de Koedijkerweg (tussen de Stoutenburgerlaan en de Hogeweg)...

26 juni 2024

Nachtelijke afsluiting A28 van Utrecht naar Hoevelaken...

Onderhoudswerkzaamheden op de hoofdrijbaan van de A28Re tussen knooppunt Rijnsweerd en knooppunt Hoevelaken...

19 juni 2024

Wegwerkzaamheden A28 | 27 en 28 juni

Aard van de werkzaamheden In de nachten van donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni voert Heijmans, in opdracht...