20 oktober 2021

DRUK BEZOCHT EN GESLAAGD NETWERKEVENT DE WIEKEN VINKENHOEF

Ons Netwerkevent op 13 oktober was voor veel ondernemers een mooie kans om elkaar eindelijk weer te ontmoeten, te netwerken, te informeren en geïnformeerd te worden. In het mooie Grand-Café van Wouters Totaal Afbouw gaf wethouder Astrid Janssen van de gemeente Amersfoort een duurzame introductie. Vervolgens volgden de aanwezigen een soort ‘carrousel’ langs zes tafels met presentaties over uiteenlopende onderwerpen: Collectieve afvalinzameling (PreZero Nederland), Groene energie (Pure Energie), Waterstoftankstation (Fountain Fuel), Cybersecurity (gemeente Amersfoort) en de Milieubarometer (stichting Stimular).

DNA
Daarnaast gingen Roger Ooms (Ooms architecten) en Melissa Mackaaij en Hossam Rabbari (gemeente Amersfoort) met aanwezigen in gesprek over het Duurzaam Netwerk Amersfoort, ofwel DNA. Dit is een initiatief van en voor Amersfoortse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Amersfoort. Samen optrekken op het pad van verduurzaming. Elkaar informeren, inspireren en helpen. Het plan is om meerdere themabijeenkomsten per jaar te houden en steeds gezamenlijk de inhoud te bepalen. Om samen het wiel te gebruiken, dat de ander al heeft uitgevonden.

Heeft u vragen en/of wilt u meedenken over de inhoud van de eerste bijeenkomst? U kunt ons bereiken via wem.mackaaij@amersfoort.nl en info@oomsarchitecten.nl.

Het was een geslaagd event!

Klik hier voor de presentatie van Stichting Stimular over de Mileubarometer >>

Zie hier een impressie:

Meer nieuws

16 mei 2024

A1 Hoevelaken-Bunschoten afgesloten van 24-5 t/m 27-5...

Aard van de werkzaamheden In het weekend van vrijdag 24 mei t/m maandag 27 mei voert Heijmans, in opdracht...

1 mei 2024

Afsluitingen A1 en verbindingsbogen Knooppunt Hoevelaken...

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats op de A1HRL en A1HRR tussen...

19 februari 2024

23-2 t/m 26-2 werkzaamheden op de A28 nabij Bedrijvenpark...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op de hoofdrijbaan van...