20 oktober 2021

DRUK BEZOCHT EN GESLAAGD NETWERKEVENT DE WIEKEN VINKENHOEF

Ons Netwerkevent op 13 oktober was voor veel ondernemers een mooie kans om elkaar eindelijk weer te ontmoeten, te netwerken, te informeren en geïnformeerd te worden. In het mooie Grand-Café van Wouters Totaal Afbouw gaf wethouder Astrid Janssen van de gemeente Amersfoort een duurzame introductie. Vervolgens volgden de aanwezigen een soort ‘carrousel’ langs zes tafels met presentaties over uiteenlopende onderwerpen: Collectieve afvalinzameling (PreZero Nederland), Groene energie (Pure Energie), Waterstoftankstation (Fountain Fuel), Cybersecurity (gemeente Amersfoort) en de Milieubarometer (stichting Stimular).

DNA
Daarnaast gingen Roger Ooms (Ooms architecten) en Melissa Mackaaij en Hossam Rabbari (gemeente Amersfoort) met aanwezigen in gesprek over het Duurzaam Netwerk Amersfoort, ofwel DNA. Dit is een initiatief van en voor Amersfoortse ondernemers, in samenwerking met de gemeente Amersfoort. Samen optrekken op het pad van verduurzaming. Elkaar informeren, inspireren en helpen. Het plan is om meerdere themabijeenkomsten per jaar te houden en steeds gezamenlijk de inhoud te bepalen. Om samen het wiel te gebruiken, dat de ander al heeft uitgevonden.

Heeft u vragen en/of wilt u meedenken over de inhoud van de eerste bijeenkomst? U kunt ons bereiken via wem.mackaaij@amersfoort.nl en info@oomsarchitecten.nl.

Het was een geslaagd event!

Klik hier voor de presentatie van Stichting Stimular over de Mileubarometer >>

Zie hier een impressie:

Meer nieuws

7 april 2022

Circulaire ‘Mondriaan-koeien’ op De Wieken Vinkenhoef

Wethouder Fatma Koşer Kaya en Tine Veldhuizen van Special Arts onthulden afgelopen woensdag twee...

21 maart 2022

Nachtelijke afsluiting – 4 & 5 april –...

In opdracht van Rijkswaterstaat worden door Heijmans op de A28, tussen Amersfoort en Utrecht,...

20 oktober 2021

DRUK BEZOCHT EN GESLAAGD NETWERKEVENT DE WIEKEN VINKENHOEF

Ons Netwerkevent op 13 oktober was voor veel ondernemers een mooie kans om elkaar eindelijk weer te...