11 oktober 2023

Hoe schakel ik over naar zero emissie mobiliteit?

Ben je ondernemer in Amersfoort en vraag je je af hoe je met je bedrijf overschakelt op zero emissie mobiliteit? Ook met netcongestie? En wil je weten wat de subsidiemogelijkheden zijn?

Meld je dan aan voor de themabijeenkomst op donderdagmiddag 9 november 2023 over duurzame mobiliteit van Duurzaam Netwerk Amersfoort (DNA)! Tijdens de bijeenkomst kan je onder andere in gesprek met leveranciers van laadpalen en van zero emissie voertuigen, met Goedopweg, de NS, gemeente Amersfoort, RVO én natuurlijk collega-ondernemers uit Amersfoort.

We zien je graag op 9 november!

Je kunt je hier aanmelden https://www.amersfoortduurzaam.nl/themabijeenkomst

 

 

In het Duurzaam Netwerk Amersfoort staan activeren, samenwerken, kennis delen en inspireren centraal. Een aantal keer per jaar houden we een themabijeenkomst, die aansluit op de actuele vraagstukken van ondernemers. Zodat Amersfoortse ondernemers het wiel kunnen gebruiken, dat de ander al heeft uitgevonden. Het netwerk en de bijeenkomsten worden ondersteund door de Gemeente Amersfoort.

Goedopweg richt zich op het stimuleren van duurzame mobiliteit in de provincie Utrecht. Prettig en emissieloos reizen in 2050 voor iedereen, dat is hun grote ambitie. Ze zijn een onderdeel van het programma U Ned, waar rijk, provincie en gemeenten samen werken aan maatregelen voor de provincie Utrecht op het gebied van wonen, werken, bereikbaarheid en leefbaarheid. Goedopweg gebruiken data voor hun analyses zodat ondernemers onderbouwde beslissingen kunnen nemen.

Meer nieuws

11 juli 2024

Afsluiting nabij Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef –...

Vanaf maandag 15 juli tot maandag 22 juli is de Koedijkerweg (tussen de Stoutenburgerlaan en de Hogeweg)...

26 juni 2024

Nachtelijke afsluiting A28 van Utrecht naar Hoevelaken...

Onderhoudswerkzaamheden op de hoofdrijbaan van de A28Re tussen knooppunt Rijnsweerd en knooppunt Hoevelaken...

19 juni 2024

Wegwerkzaamheden A28 | 27 en 28 juni

Aard van de werkzaamheden In de nachten van donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni voert Heijmans, in opdracht...