11 oktober 2023

Hoe schakel ik over naar zero emissie mobiliteit?

Ben je ondernemer in Amersfoort en vraag je je af hoe je met je bedrijf overschakelt op zero emissie mobiliteit? Ook met netcongestie? En wil je weten wat de subsidiemogelijkheden zijn?

Meld je dan aan voor de themabijeenkomst op donderdagmiddag 9 november 2023 over duurzame mobiliteit van Duurzaam Netwerk Amersfoort (DNA)! Tijdens de bijeenkomst kan je onder andere in gesprek met leveranciers van laadpalen en van zero emissie voertuigen, met Goedopweg, de NS, gemeente Amersfoort, RVO én natuurlijk collega-ondernemers uit Amersfoort.

We zien je graag op 9 november!

Je kunt je hier aanmelden https://www.amersfoortduurzaam.nl/themabijeenkomst

 

 

In het Duurzaam Netwerk Amersfoort staan activeren, samenwerken, kennis delen en inspireren centraal. Een aantal keer per jaar houden we een themabijeenkomst, die aansluit op de actuele vraagstukken van ondernemers. Zodat Amersfoortse ondernemers het wiel kunnen gebruiken, dat de ander al heeft uitgevonden. Het netwerk en de bijeenkomsten worden ondersteund door de Gemeente Amersfoort.

Goedopweg richt zich op het stimuleren van duurzame mobiliteit in de provincie Utrecht. Prettig en emissieloos reizen in 2050 voor iedereen, dat is hun grote ambitie. Ze zijn een onderdeel van het programma U Ned, waar rijk, provincie en gemeenten samen werken aan maatregelen voor de provincie Utrecht op het gebied van wonen, werken, bereikbaarheid en leefbaarheid. Goedopweg gebruiken data voor hun analyses zodat ondernemers onderbouwde beslissingen kunnen nemen.

Meer nieuws

19 februari 2024

23-2 t/m 26-2 werkzaamheden op de A28 nabij Bedrijvenpark...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op de hoofdrijbaan van...

30 januari 2024

Spoedherstel A28 – Vathorst > Knooppunt Hoevelaken...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans VANAVOND SPOEDHERSTEL uit aan het asfalt op de hoofdrijbaan...

27 oktober 2023

Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit...

Heeft uw organisatie 100 of meer werknemers? Dan bent u vanaf 1 januari 2024 verplicht te rapporteren over...