8 september 2017

E-bike Roadshow op De Wieken Vinkenhoef

Werk jij in Utrecht, Amersfoort, Leusden en pak jij meestal de auto naar je werk? Dan mag jij dit najaar gratis een week lang een e-bike uitproberen!

Doe mee met de e-bikeproef van GoedopWeg! Je ervaart hoe het is om op een e-bike naar je werk te fietsen. Als je eenmaal op een e-bike hebt gereden, wil je echt niet meer anders. De e-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Tel uit je winst!
Speciaal voor medewerkers van bedrijven in Amersfoort en Leusden wordt er een Roadshow georganiseerd. Meer informatie zie : https://ikwileenebike.nl/

De Roadshows in De Wieken Vinkenhoef zijn op de onderstaande data op de Stuwdam 22 (Bergnet) :
– 28 september
– 5 oktober
– 12 oktober

Werknemers die nu grotendeels met de auto komen, binnen 35 km van het werk wonen, nog geen e-bike hebben en van plan zijn om te gaan fietsen kunnen € 175 retour krijgen na de aanschaf van een e-bike.
Je kunt zelf bepalen waar je de e-bike koopt. Op de site staan nog een aantal fietsendealers, die in het kader van ikwileenebike.nl 10% korting geven op de winkelvoorraad!

ikwileenebike.nl is een initiatief van Goedopweg. In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en de werkgevers in de regio (verenigd in de U15) samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Midden-Nederland.

Persbericht De Wieken Vinkenhoef E-bike Road Show >>

Meer nieuws

11 november 2020

Decemberdrukte PostNL

De decemberdrukte rond Sinterklaas en de Kerst- en Nieuwjaarsperiode voor PostNL komt er weer aan. Dat houdt...

7 september 2020

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award, de jaarlijkse verkiezing...

20 september 2019

Bouwbedrijf Van Bekkum werkt hard aan kleinere...

Bouwbedrijf Van Bekkum, ruim elf jaar gevestigd op bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef, is volop bezig om de...