8 september 2017

E-bike Roadshow op De Wieken Vinkenhoef

Werk jij in Utrecht, Amersfoort, Leusden en pak jij meestal de auto naar je werk? Dan mag jij dit najaar gratis een week lang een e-bike uitproberen!

Doe mee met de e-bikeproef van GoedopWeg! Je ervaart hoe het is om op een e-bike naar je werk te fietsen. Als je eenmaal op een e-bike hebt gereden, wil je echt niet meer anders. De e-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Tel uit je winst!
Speciaal voor medewerkers van bedrijven in Amersfoort en Leusden wordt er een Roadshow georganiseerd. Meer informatie zie : https://ikwileenebike.nl/

De Roadshows in De Wieken Vinkenhoef zijn op de onderstaande data op de Stuwdam 22 (Bergnet) :
– 28 september
– 5 oktober
– 12 oktober

Werknemers die nu grotendeels met de auto komen, binnen 35 km van het werk wonen, nog geen e-bike hebben en van plan zijn om te gaan fietsen kunnen € 175 retour krijgen na de aanschaf van een e-bike.
Je kunt zelf bepalen waar je de e-bike koopt. Op de site staan nog een aantal fietsendealers, die in het kader van ikwileenebike.nl 10% korting geven op de winkelvoorraad!

ikwileenebike.nl is een initiatief van Goedopweg. In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en de werkgevers in de regio (verenigd in de U15) samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Midden-Nederland.

Persbericht De Wieken Vinkenhoef E-bike Road Show >>

Meer nieuws

19 februari 2024

23-2 t/m 26-2 werkzaamheden op de A28 nabij Bedrijvenpark...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op de hoofdrijbaan van...

30 januari 2024

Spoedherstel A28 – Vathorst > Knooppunt Hoevelaken...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans VANAVOND SPOEDHERSTEL uit aan het asfalt op de hoofdrijbaan...

27 oktober 2023

Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit...

Heeft uw organisatie 100 of meer werknemers? Dan bent u vanaf 1 januari 2024 verplicht te rapporteren over...