7 september 2020

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award, de jaarlijkse verkiezing van de beste Nederlandse initiatieven op het gebied van de circulaire economie. Deze Award, dit jaar voor de vierde keer uitgereikt, betekent een pluim voor bedrijventerreinen die het beste uitvoering geven aan circulaire ambities en nadrukkelijk ook de samenleving en het bedrijfsleven betrekken.

In totaal zijn 35 bedrijventerreinen genomineerd. Een deskundige jury kijkt terug op hun prestaties en beoordeelt welk terrein de meeste resultaten heeft geboekt. Hiervoor hebben de bedrijventerreinen een vragenlijst ingevuld, op basis van een aantal criteria.

Voorbeelden van vragen
Ook De Wieken Vinkenhoef is benaderd om onze progressie zo concreet mogelijk door te geven. Een greep uit de vragen die wij hebben beantwoord: In welke mate is De Wieken Vinkenhoef economischer, efficiënter en klimaatbestendiger geworden en welke resultaten heeft u geboekt? In hoeverre draagt het bedrijventerrein bij aan de circulaire ambities van de regio? Hoe werken publieke en private partijen (ondernemers en pandeigenaren) samen? Op welke manier spant De Wieken Vinkenhoef zich in om het goede voorbeeld uit te dragen en anderen te inspireren? En waar staat De Wieken Vinkenhoef in 2025, realistisch gezien?

Winnaar
Uiteindelijk kiest de jury drie bedrijventerreinen die de afgelopen jaren de meeste vooruitgang hebben geboekt. Deze genomineerden presenteren zich op 29 oktober tijdens het BT Event, waarna de winnaar wordt bekendgemaakt.

Meer nieuws

26 mei 2021

Hinder door werkzaamheden viaduct A1 –...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans in juni werkzaamheden uit aan het viaduct Amersfoortsestraat...

9 maart 2021

Veilig digitaal ondernemen: 22 maart Cybertalkshow De...

Op maandag 22 maart wordt vanuit het Platform veilig ondernemen Midden Nederland de cybertalkshow De...

4 maart 2021

WEGWERKZAAMHEDEN WIEKENWEG

Op donderdag 11 maart vervangt de gemeente op de Wiekenweg (bij het Foodcourt) een tweetal putkoppen. Daarom...