7 september 2020

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award, de jaarlijkse verkiezing van de beste Nederlandse initiatieven op het gebied van de circulaire economie. Deze Award, dit jaar voor de vierde keer uitgereikt, betekent een pluim voor bedrijventerreinen die het beste uitvoering geven aan circulaire ambities en nadrukkelijk ook de samenleving en het bedrijfsleven betrekken.

In totaal zijn 35 bedrijventerreinen genomineerd. Een deskundige jury kijkt terug op hun prestaties en beoordeelt welk terrein de meeste resultaten heeft geboekt. Hiervoor hebben de bedrijventerreinen een vragenlijst ingevuld, op basis van een aantal criteria.

Voorbeelden van vragen
Ook De Wieken Vinkenhoef is benaderd om onze progressie zo concreet mogelijk door te geven. Een greep uit de vragen die wij hebben beantwoord: In welke mate is De Wieken Vinkenhoef economischer, efficiënter en klimaatbestendiger geworden en welke resultaten heeft u geboekt? In hoeverre draagt het bedrijventerrein bij aan de circulaire ambities van de regio? Hoe werken publieke en private partijen (ondernemers en pandeigenaren) samen? Op welke manier spant De Wieken Vinkenhoef zich in om het goede voorbeeld uit te dragen en anderen te inspireren? En waar staat De Wieken Vinkenhoef in 2025, realistisch gezien?

Winnaar
Uiteindelijk kiest de jury drie bedrijventerreinen die de afgelopen jaren de meeste vooruitgang hebben geboekt. Deze genomineerden presenteren zich op 29 oktober tijdens het BT Event, waarna de winnaar wordt bekendgemaakt.

Meer nieuws

3 december 2020

Gedeeltelijke afsluiting Wiekenweg op 7 en 8 december

Begin 2020 is er een rioolreparatie uitgevoerd op de Wiekenweg. De werkzaamheden zijn ca. 4 meter diep...

11 november 2020

Decemberdrukte PostNL

De decemberdrukte rond Sinterklaas en de Kerst- en Nieuwjaarsperiode voor PostNL komt er weer aan. Dat houdt...

7 september 2020

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award, de jaarlijkse verkiezing...