10 november 2017

Uitnodiging Ontbijt Operatie Uitstoot

Graag nodigen we u uit voor een ‘Operatie Uitstoot’ ontbijt op woensdag 29 november van 8.00 tot 09.30 uur met wethouders Menno Tigelaar en Willem-Jan Stegeman en Amersfoortse organisaties en ondernemers. Tijdens het ontbijt willen we met u het concept plan van aanpak doornemen dat begin volgend jaar ter besluitvorming voorligt in het college en de raad van de gemeente. In het plan van aanpak wordt beschreven hoe de grote opgave eruit ziet om van Amersfoort versneld een CO2 neutrale stad te maken.

Afsluitend ontbijt voor (duurzaam) ondernemend Amersfoort
Tijdens meerdere bijeenkomsten en in gesprekken dit jaar heeft u als ondernemer of vertegenwoordiger van een organisatie meegedacht hoe we dit ambitieuze doel gezamenlijk kunnen bereiken en welke concrete (business) kansen er zijn die bijdragen aan een energieneutrale stad.
Graag ontmoeten we u op dit afsluitende ontbijt op 29 november om te toetsen of uw inbreng goed terug te lezen is in het plan van aanpak CO2 neutrale stad. Ook gaan we met u in gesprek over hoe we de slagkracht van ondernemend Amersfoort kunnen inzetten voor een steeds duurzamer Amersfoort.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het ontbijt op woensdag 29 november van 08.00 tot 09.30 uur door een e-mail te sturen naar duurzamestad@amersfoort.nl o.v.v. ‘ochtendaanmelding 29 november’. Vermeld hierin s.v.p. uw naam, organisatie/bedrijf en het e-mail adres waarop u de bevestiging van deelname wilt ontvangen.

We hopen u 29 november te ontmoeten en houd uw mailbox in de gaten voor de definitieve uitnodiging met programma, locatie (centraal in de stad) en inhoudelijke voorbereiding voor het ontbijt.

Vriendelijke groet, namens wethouders Menno Tigelaar en Willem-Jan Stegeman,

 

Pauline Sparenburg
Projectleider Operatie Uitstoot
Gemeente Amersfoort

Meer nieuws

11 november 2020

Decemberdrukte PostNL

De decemberdrukte rond Sinterklaas en de Kerst- en Nieuwjaarsperiode voor PostNL komt er weer aan. Dat houdt...

7 september 2020

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award, de jaarlijkse verkiezing...

20 september 2019

Bouwbedrijf Van Bekkum werkt hard aan kleinere...

Bouwbedrijf Van Bekkum, ruim elf jaar gevestigd op bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef, is volop bezig om de...