10 november 2017

Uitnodiging Ontbijt Operatie Uitstoot

Graag nodigen we u uit voor een ‘Operatie Uitstoot’ ontbijt op woensdag 29 november van 8.00 tot 09.30 uur met wethouders Menno Tigelaar en Willem-Jan Stegeman en Amersfoortse organisaties en ondernemers. Tijdens het ontbijt willen we met u het concept plan van aanpak doornemen dat begin volgend jaar ter besluitvorming voorligt in het college en de raad van de gemeente. In het plan van aanpak wordt beschreven hoe de grote opgave eruit ziet om van Amersfoort versneld een CO2 neutrale stad te maken.

Afsluitend ontbijt voor (duurzaam) ondernemend Amersfoort
Tijdens meerdere bijeenkomsten en in gesprekken dit jaar heeft u als ondernemer of vertegenwoordiger van een organisatie meegedacht hoe we dit ambitieuze doel gezamenlijk kunnen bereiken en welke concrete (business) kansen er zijn die bijdragen aan een energieneutrale stad.
Graag ontmoeten we u op dit afsluitende ontbijt op 29 november om te toetsen of uw inbreng goed terug te lezen is in het plan van aanpak CO2 neutrale stad. Ook gaan we met u in gesprek over hoe we de slagkracht van ondernemend Amersfoort kunnen inzetten voor een steeds duurzamer Amersfoort.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het ontbijt op woensdag 29 november van 08.00 tot 09.30 uur door een e-mail te sturen naar duurzamestad@amersfoort.nl o.v.v. ‘ochtendaanmelding 29 november’. Vermeld hierin s.v.p. uw naam, organisatie/bedrijf en het e-mail adres waarop u de bevestiging van deelname wilt ontvangen.

We hopen u 29 november te ontmoeten en houd uw mailbox in de gaten voor de definitieve uitnodiging met programma, locatie (centraal in de stad) en inhoudelijke voorbereiding voor het ontbijt.

Vriendelijke groet, namens wethouders Menno Tigelaar en Willem-Jan Stegeman,

 

Pauline Sparenburg
Projectleider Operatie Uitstoot
Gemeente Amersfoort

Meer nieuws

19 februari 2024

23-2 t/m 26-2 werkzaamheden op de A28 nabij Bedrijvenpark...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op de hoofdrijbaan van...

30 januari 2024

Spoedherstel A28 – Vathorst > Knooppunt Hoevelaken...

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Heijmans VANAVOND SPOEDHERSTEL uit aan het asfalt op de hoofdrijbaan...

27 oktober 2023

Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit...

Heeft uw organisatie 100 of meer werknemers? Dan bent u vanaf 1 januari 2024 verplicht te rapporteren over...