31 januari 2018

21 februari – themabijeenkomst Cybercrime met duurzame Winterbarbeque

Heeft u wel eens last gehad van phishing, malware, virussen of hackers? Bent u er bang voor dat vertrouwelijke informatie wordt gelekt of bij de verkeerde personen terecht komt? Of dat uw systemen worden of zijn aangetast of buiten werking gesteld? Kom dan op 21 februari naar de themabijeenkomst over Cybercrime, georganiseerd door Vereniging Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef. Aansluitend genieten we met elkaar van een duurzame en uiterst smakelijke Winterbarbeque.

Wanneer : 21 februari, van 16.00 uur tot ongeveer 19.30 uur

Locatie: Bouw- en aannemersbedrijf Ossendrijver, De Stuwdam 14 >>

 

Cybercrime

De presentatie over Cybercrime, gegeven door Onyx Cybersecurity, vindt plaats op het terrein van bouw- en aannemersbedrijf Ossendrijver, in de VIP-trailer van Smink Transport >>. De nadruk ligt op bewustwording van risico’s en gevaren. Weet u bijvoorbeeld dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) u bij een datalek een boete kan geven? Goed, zo’n vaart zal het niet lopen als u aantoonbaar maatregelen hebt genomen zijn en op de hoogte bent van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit is een nieuwe Europese verordening voor bescherming van persoonsgegevens die vanaf mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangt. De AVG vraagt wél om een cultuurverandering bij het verwerken en beschermen van gegevens. Het management moet ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen, informatiesystemen en medewerkers per mei 2018 klaar zijn voor de AVG.

 

Duurzame Winterbarbeque

Na de presentatie over Cybercrime bieden we u de workshop ‘Duurzame barbeque’ aan. Chef-kok Jelle Hovens van De Kroon Daily Deli >> vertelt u alles over het barbequeën van vlees en geeft uitleg over het duurzame eten. Hij is een echte kenner, want hij was onder andere finalist in het tv-programma Grillmasters. Voor deze duurzame Winterbarbeque creëren we een gezellige ambiance met de bekende klassieke Volkswagenbus van De Kroon Daily Deli, statafels en een aantal aangeklede bistrosetjes. Kortom, alle ingrediënten om er een bijzondere bijeenkomst van te maken!

 

Bent u gevestigd op het bedrijvenpark Wieken Vinkenhoef dat kunt u zich opgeven via een mail aan het secretariaat (info@wiekenvinkenhoef.nl). Graag vóór 12 februari. Per bedrijf zijn maximaal 2 personen welkom.

 

Wij ontmoeten u graag op 21 februari!

Meer nieuws

11 november 2020

Decemberdrukte PostNL

De decemberdrukte rond Sinterklaas en de Kerst- en Nieuwjaarsperiode voor PostNL komt er weer aan. Dat houdt...

7 september 2020

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award, de jaarlijkse verkiezing...

20 september 2019

Bouwbedrijf Van Bekkum werkt hard aan kleinere...

Bouwbedrijf Van Bekkum, ruim elf jaar gevestigd op bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef, is volop bezig om de...