17 september 2021

13 oktober-Netwerkevent De Wieken Vinkenhoef

Netwerkevent De Wieken Vinkenhoef

woensdag 13 oktober 2021
van 15.00 tot ca. 19.30

inclusief eten en livemuziek!

 

Op 13 oktober organiseren we een netwerkbijeenkomst voor alle op het bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef gevestigde bedrijven en eigenaren van panden.

Het is tijd om elkaar weer te ontmoeten, te netwerken, te informeren en geïnformeerd te worden. Wethouder Janssen van de Gemeente Amersfoort geeft een introductie.
Het programma bestaat verder uit verschillende korte presentaties waarin we in kleine groepjes geïnformeerd worden over uiteenlopende interessante onderwerpen.

De onderwerpen, die aan de orde komen zijn cybercrime en op het gebied van duurzaamheid de milieubarometer, groene energie, het waterstoftankstation en afvalinzameling en het Duurzaam Netwerk Amersfoort.

Cybercrime

Cybercrime. U denkt misschien: ‘dat overkomt mij niet, ik heb alles goed beveiligd en ik klik nooit op gekke linkjes’. Toch wordt 1 op de 5 ondernemers slachtoffer van bijvoorbeeld gijzelsoftware of phishing mailtjes. Daar kan uw bedrijf flink door geraakt worden! De gemeente Amersfoort wil om die reden ondernemers wijzen op de risico’s van cybercrime en hen helpen de eerste stappen te nemen om zichzelf beter te beveiligen. Tijdens het event neemt Anthonie Drenth (gemeente Amersfoort) u mee in de wereld van cybercrime, maar vooral wat u er tegen kunt doen en wat u moet doen als het dan toch misgaat.

Milieubarometer

Het komend jaar kunt u voor de laatste keer op kosten van de gemeente uw CO2 footprint berekenen met de tool van Stimular. Zij vertellen u daar graag e.e.a. over.

Groene energie

Energieleverancier Pure Energie hebben wij voor u geselecteerd als leverancier van groene energie. Zij leveren groene stroom uit eigen wind- en zonprojecten in Nederland en zijn al 8 keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland door o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu. Sharon Meinen en Joost Posthuma gaan u er alles over vertellen.

Waterstoftankstation

De ontwikkelaars van het project, Stephan Bredewold en Steef Severijn van Fountain Fuel, informeren u over de stand van zaken van het waterstoftankstation op De Wieken Vinkenhoef.

Afvalinzameling

Op zoek naar een duurzame inzamelaar van afval zijn we bij SUEZ uitgekomen, nu Pre Zero geheten. Tom Kompange informeert u o.a. over de meerwaarde van bronscheiding en het verwerken van afval tot nieuwe grondstof.

Duurzaam Netwerk Amersfoort (DNA)

De Samen Duurzaam Deal loopt in 2022 af. Het idee is ontstaan om als vervolg een Duurzaam Netwerk van bedrijven in Amersfoort in het leven te roepen en daar tijdens deze bijeenkomst een start mee te maken. Andere bedrijventerreinen zijn dan ook op het event vertegenwoordigd.

Om 18.00 sluiten we het themagedeelte van het event af en is er alle gelegenheid om te netwerken onder het genot van heerlijke Italiaanse gerechten. Daarbij zorgt Peter Bruys voor de nodige gezelligheid met zijn live-muziek.
We sluiten het event af rond 19.30 uur.

Waar?
Wouters Totaalafbouw, Wiekenweg 35, 3815 KL, Amersfoort
Vanwege de beperkte parkeerruimte graag zoveel mogelijk op de fiets of lopend komen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link >>.

Per bedrijf zijn maximaal 2 personen welkom.
Voor meer informatie of vragen kunt u mailen aan info@wiekenvinkenhoef.nl

Wij hopen dat u in groten getale aanwezig bent en wij ontmoeten u graag op 13 oktober!

 

 

Parkmanagement De Wieken Vinkenhoef

 

Meer nieuws

30 juni 2022

11 en 12 juli – nachtafsluitingen knooppunt Hoevelaken

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans in juli maaiwerkzaamheden uit op A1 en A28 op...

22 juni 2022

4 en 5 juli afsluitingen op Knooppunt Hoevelaken

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemer Heijmans in juli maaiwerkzaamheden uit op A1 en A28 op...

17 juni 2022

Nachtafsluiting Afrit Amersfoort (8) – A28 | 27 juni...

In opdracht van Rijkswaterstaat worden door Heijmans op de A28, tussen Amersfoort en Utrecht,...