Wiekenvinkenhoef
Nieuwsbrief september 2019

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • Gratis training 'Digitaal veilig'  
  • Was u bij de algemene ledenvergadering op 15 mei? Of was u verhinderd?
  • Rookvrije werkomgeving
  • Heeft u plannen om over te stappen op glasvezel?
  • Inloopmiddag ‘Energiebesparing voor bedrijven’
  • Sluit aan bij de LI-groep, Twitter en de WhatsApp Alert-groep
  • Kopij / redactie
  • Links

GRATIS TRAINING 'DIGITAAL VEILIG'

Phishing mail, het hacken van systemen, identiteitsfraude of gijzelsoftware, cybercriminelen hebben het steeds vaker gemunt op ondernemers. Maar liefst één op de vijf was in 2018 slachtoffer van cybercrime. Met vaak een enorme impact voor de ondernemer en zijn onderneming. Tijdens de gratis training cybercrime ‘Digitaal veilig’ op 2 oktober neemt cybersecurity-expert Luc Pluimakers u mee in de wereld van digitale bedreigingen en krijgt u tips waarmee u direct aan de slag kan. Ook zijn studenten aanwezig die u kunnen helpen met het digitaal beschermen van uw onderneming. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en het Platform Veilig Ondernemen (PVO). Aanmelden kan via gaby.deruiter@hetccv.nl.

Datum:
2 oktober 2019

Locatie:
Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7, Amersfoort.

Programma:
18.15 uur       Inloop en ontvangst met broodje en drankje
18.45 uur       Opening  
18.50 uur       Welkom door burgemeester Lucas Bolsius
19.00 uur       Ondernemer aan het woord, slachtoffer cybercrime
19.20 uur       Presentatie cyber-expert Luc Pluimakers
20.20 uur       Digitaal specialist politie Amersfoort – waar kunt u terecht?
20.30 uur       Afsluiting  
20.35 uur       Borrel & helpdesk informatica studenten (neem uw laptop mee!)
21.30 uur       Einde

WAS U BIJ DE ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 15 MEI? OF WAS U VERHINDERD?

Als u bij de algemene ledenvergadering aanwezig was, kunt u het verslag downloaden via de website. Ook als u er niet bij kon zijn, kunt u het verslag lezen. Klik hier >> en log in met uw persoonlijke inloggegevens.

ROOKVRIJE WERKOMGEVING

De gemeente Amersfoort streeft naar een rookvrije generatie in 2040 en neemt daartoe allerlei maatregelen. Ook het ministerie van Volksgezondheid roept op om terughoudend te zijn in contacten met de tabaksindustrie, zoals in de vorm van sponsoring, lobby en evenementen. Klik hier voor de oproep van het Ministerie >> . Wellicht is het goed om dit, met het oog op de vitaliteit van uw werknemers, te delen binnen uw bedrijf.
  

HEEFT U PLANNEN OM OVER TE STAPPEN OP GLASVEZEL?

In het verleden heeft het parkmanagement van De Wieken Vinkenhoef geïnventariseerd wat de mogelijkheden waren voor glasvezel voor verschillende bedrijven. Toen was er niet voldoende animo, vooral omdat een aantal grotere bedrijven al over glasvezel beschikte. Nog steeds worden wij regelmatig benaderd door partijen die op De Wieken Vinkenhoef glasvezel willen aanbieden. Mocht u inmiddels wél plannen hebben voor glasvezel of u heeft al glasvezel, maar wilt u overstappen naar een andere aanbieder? Stuur dan een mailtje naar info@wiekenvinkenhoef.nl. Bij voldoende interesse kunnen wij een informatieavond organiseren of eventueel een aanbod bij u neerleggen. Natuurlijk verstrekken wij, in het kader van de AVG, geen gegevens van uw bedrijf aan derden.

INLOOPMIDDAG ENERGIEBESPARING VOOR BEDRIJVEN

De gemeente Amersfoort organiseert op 14 oktober de inloopmiddag ‘Energiebesparing voor bedrijven’. Alle ondernemers uit Amersfoort zijn welkom, dus ook u als ondernemer op De Wieken Vinkenhoef! Adviseurs en specialisten op het gebied van energie en energiebesparing geven u nuttige informatie en tips over onder andere isolatie, subsidies, zonnepanelen, ledverlichting en de informatieplicht voor bedrijven. De toegang is gratis. De inloopmiddag vindt plaats in De Observant, van 15.00 tot 17.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden - klik hier >>

 

SLUIT AAN BIJ DE LI-GROEP, TWITTER OF DE WHATSAPP ALERT-GROEP

Voor LinkedIn klik hier >>
Voor Twitter klik hier >>
Voor de WhatsApp Alert-groep > stuur een mailtje aan info@wiekenvinkenhoef.nl met bedrijfsnaam, naam en telefoonnummer

KOPIJ / REDACTIE

Heeft u informatie voor een volgende nieuwsbrief of voor de pagina ‘nieuws’ op de website, mail die dan even naar de redactie via info@wiekenvinkenhoef.nl. De redactie bestaat uit Jeroen van der Bijl van Axe media en het bestuur en secretariaat van het Bedrijvenpark.

LINKS

Via een aantal links in deze nieuwsbrief komt u terecht bij het ‘login-gedeelte’ van de website. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor eigenaren, gevestigde bedrijven en enkele belanghebbenden. Om de link te volgen, heeft u dus uw inloggegevens nodig.

 

 

www.wiekenvinkenhoef.nl
Webversie bekijken
Afmelden voor deze nieuwsbrief?