Wiekenvinkenhoef
Nieuwsbrief september 2017

IN DEZE NIEUWSBRIEF

 • Doe altijd aangifte bij cybercriminaliteit
 • Mikbakken goed gebruikt
 • Go electric! E-bike Road Show op ons bedrijvenpark
 • Amersfoort CO2-neutraal in 2030
 • Amersfoorts Business Team
 • Doorstroming verkeer Energieweg - Hogeweg
 • Gladheidsbestrijding
 • Herstelwerkzaamheden wegdek Stuwdam
 • Moving on De Wieken-Vinkenhoef
 • Sluit aan bij de LI-groep, Twitter en de WhatsApp Alert-groep
 • Kopij / redactie
 • Links

doe altijd aangifte bij cybercriminaliteit

september 2017

Mocht u, ondanks preventieve maatregelen, helaas toch slachtoffer worden van cybercriminaliteit, doe dan aangifte bij de politie. Dit kan ook anoniem. Sterker nog, u bent zelfs verplicht datalekken te melden. Vanuit deze meldplicht wordt van u verwacht, dat u niet nalatig bent en passende maatregelen neemt tegen datalekken. U bent als ondernemer verantwoordelijk en kunt zelfs bestuurlijk aansprakelijk worden gesteld. De boetes kunnen zelfs oplopen tot € 810.000 of – als dat hoger is – 10% van uw totale jaaromzet.
Lees hier meer over de meldplicht datalekken >>

Wilt u meer weten over cybercriminaliteit en wat dat voor u of uw onderneming kan betekenen? We kunnen daar als bedrijvenpark een keer een informatiebijeenkomst over organiseren. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@wiekenvinkenhoef.nl

Mikbakken goed gebruikt

september 2017

Misschien heeft u ze al zien staan of misschien heeft u er zelfs al wat in gemikt. Mikbakken moeten voorkomen dat afval in de berm en greppels verdwijnt. Twee exemplaren zijn onlangs naast het fietspad Oude Lageweg geplaatst. Eén staat aan de kant van de A28, net na de tunnelbak, en de andere staat aan de andere kant komende vanuit de richting Hoevelaken. De mikbakken worden al goed gebruikt.

Go electric! e-bike road show op ons bedrijvenpark

september 2017

Werk jij op De Wieken-Vinkenhoef en pak je meestal de auto naar je werk? Dan mag je dit najaar gratis een week lang een e-bike uitproberen. Doe mee met de e-bikeproef van GoedopWeg! Je ervaart hoe het is om op een e-bike naar je werk te fietsen. Heb je eenmaal op een e-bike gereden, dan wil je niet meer anders. De e-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Tel uit je winst!
Speciaal voor medewerkers van bedrijven op De Wieken-Vinkenhoef worden meerdere Roadshows georganiseerd. Meer informatie >>
Deze Roadshows vinden plaats bij Bergnet, aan de Stuwdam 22:
– 5 oktober
– 12 oktober
Werknemers die nu grotendeels met de auto komen, binnen 35 km van het werk wonen, nog geen e-bike hebben en van plan zijn te gaan fietsen, kunnen € 175 retour krijgen na de aanschaf van een e-bike.

Amersfoort CO2-neutraal in 2030

september 2017

Amersfoort wil in 2030 CO2-neutraal zijn. Daarvoor worden meerdere projecten gestart en wijkbijeenkomsten georganiseerd. Op 25 oktober vindt een bijeenkomst voor stakeholders van De Wieken-Vinkenhoef plaats. Meer informatie >> 

Amersfoorts Business Team

september 2017

Vanuit de gedachte ‘Koester het gevestigde bedrijfsleven en behoud ze voor de stad en regio’ investeert het Amersfoorts Business Team van de gemeente Amersfoort in goede relaties met het bedrijfsleven. Vanuit een klantgerichte, ondernemende, signalerende en probleemoplossende houding fungeert het Business Team als schakel tussen het bedrijf, relevante gemeentelijke afdelingen en andere Amersfoortse bedrijven. Contact ? >> 
Op de hoogte blijven van ondernemersnieuws uit Amersfoort? Meld u dan aan voor de businessnieuwsbrief via business@amersfoort.nl of volg Amersfoort Business op LinkedIn.

doorstroming verkeer Energieweg - Hogeweg

september 2017

De doorstroming Energieweg – Hogeweg is niet altijd optimaal. Maar uit onderzoek blijkt dat de doorstroming niet beter kan, omdat de maximale capaciteit van de wegen is bereikt. In overleg met Rijkswaterstaat zijn afspraken gemaakt over maatregelen bij stagnaties op de afrit van de A28 om ongelukken op de snelweg te voorkomen. De effecten op de doorstroming, na de aanpak van knooppunt Hoevelaken, worden te zijner tijd gemonitord.

Gladheidsbestrijding

september 2017

De dagen worden korter en de bladeren gaan vallen. Tijd om na te denken over gladheidsbestrijding. Op de website van de gemeente Amersfoort >> vindt u de nodige informatie. Bijvoorbeeld over wanneer en waar de gemeente strooit, welke prioriteiten zij hanteert en wie waarvoor verantwoordelijk is.
Ook wij als bedrijven op De Wieken-Vinkenhoef delen mee in de verantwoordelijkheid om de stad begaanbaar te houden. Wilt u meer informatie over de gladheidsbestrijding op ons bedrijvenpark, mail dan even naar info@wiekenvinkenhoef.nl.

herstelwerkzaamheden wegdek

september 2017 

Ten hoogte van de Stuwdam 61 is het asfalt opengezaagd om een vetput aan te sluiten op het riool. De huidige dichting is een tijdelijke situatie. Zodra groot onderhoud wordt gedaan aan het asfalt op ons bedrijvenpark wordt het wegdek weer netjes geasfalteerd.

moving on de wieken-vinkenhoef

september 2017

Nieuw:
DailyDeli - De Stuwdam 61 >>

In aanbouw:
Bedrijfsverzamelgebouw Solid Businesspark - Wiekenweg
Elmar Service - Wiekenweg

Heeft u een bedrijf zien komen of gaan, meldt het ons dan via info@wiekenvinkenhoef.nl.

sluit aan bij de LI-groep, twitter of de Whatsapp alert-groep

september 2017

Voor LinkedIn klik hier >>
Voor Twitter klik hier >>

Voor de WhatsApp Alert-groep > stuur een mailtje aan info@wiekenvinkenhoef.nl met bedrijfsnaam, naam en telefoonnummer

kopij / redactie

september 2017

Heeft u informatie voor een volgende nieuwsbrief of voor de pagina ‘nieuws’ op de website, mail die dan even naar de redactie via info@wiekenvinkenhoef.nl. De redactie bestaat uit Jeroen van der Bijl van Axe media en het bestuur en secretariaat van het Bedrijvenpark.

Links

september 2017

Via een aantal links in deze nieuwsbrief komt u terecht bij het ‘login-gedeelte’ van de website. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor eigenaren, gevestigde bedrijven en enkele belanghebbenden. Om de link te volgen, heeft u dus uw inloggegevens nodig.

 

 

www.wiekenvinkenhoef.nl
Webversie bekijken
Afmelden voor deze nieuwsbrief?