Wiekenvinkenhoef
Nieuwsbrief 9 mei 2017

IN DEZE NIEUWSBRIEF

 • Ken uw buren!
 • ALV 16 mei over energieneutraal ondernemen
 • Doet u ook mee met onze WhatsApp Alert-groep?
 • Mondriaan-grazers op rotonde
 • Op de fiets naar De Wieken Vinkenhoef
 • Bestuurslid gezocht
 • Lever een bijdrage aan mens, maatschappij en milieu
 • Parkeerruimte nodig?
 • Moving on De Wieken Vinkenhoef
 • Sluit aan bij de LI-groep, Twitter en de WhatsApp Alert-groep
 • Kopij / redactie
 • Links

  

KEn UW BUREN!

mei 2017

In vorige edities van deze Nieuwsbrief heeft u op deze plek kennisgemaakt met diverse bedrijven op ons Bedrijvenpark. Op 16 mei, tijdens onze Algemene Ledenvergadering, kunt nog veel meer bedrijven leren kennen en netwerken! Per mail hebben wij alle bedrijven (in totaal 100) uitgenodigd voor deze jaarlijkse bijeenkomst en ALV. Grijp deze kans en geef u op via de link in onderstaand artikel!

ALV 16 mei over energieneutraal ondernemen

mei 2017

Is energieneutraal ondernemen mogelijk? Is het de taak van de individuele ondernemer of kan bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef hierin een rol spelen? Omdat wij staan voor Duurzaam & Vitaal ondernemen is dit het thema van de jaarlijkse bijeenkomst en algemene ledenvergadering op dinsdag 16 mei. Namens de Vereniging Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef nodig ik u hiervoor van harte uit!

De bijeenkomst vindt plaats bij Finitouch, een bedrijf dat energieneutraal onderneemt. Wij zijn erg benieuwd naar het verhaal van deze ondernemer! Hoe heeft hij dit gerealiseerd, welke meerwaarde ziet hij en wat is zijn advies?

Zelf aan de slag of gezamenlijk? Zo combineren we onze jaarlijkse vergadering met een            bezoek aan dit bijzondere bedrijf.

Finitouch bevindt zich op bedrijventerrein De Hoef en dat is voor de meesten niet echt op loopafstand. Daarom gaan we op de energieneutrale fiets. Beschikt u die dag niet over een fiets dan is het mogelijk om er één te lenen. Wilt u op eigen gelegenheid naar Finitouch dan kan dat uiteraard ook.

Programma:
- om 14.45 verzamelen we op De Stuwdam 22 en vertrekken per fiets naar Finitouch
- 15.15 start bijeenkomst bij Finitouch (Algolweg 6 in Amersfoort)
- afsluiting tussen 17.00 en 17.30

Agenda en stukken:
De stukken voor de algemene ledenvergadering kunt u met uw inloggegevens downloaden op onze website >>, onder ‘verslagen en andere documenten’.
Mocht u uw inloggegevens niet kunnen vinden, stuur dan even een mailtje aan het secretariaat: info@wiekenvinkenhoef.nl.

Aanmelden/Afmelden:
Via deze link >> kunt u laten weten of u op 16 mei wel of niet aanwezig bent?

DOET U OOK MEE MET ONZE WHATSAPP ALERT-GROEP

mei 2017

Dertig bedrijven hebben gereageerd op onze oproep, eind maart, om deel te nemen aan de WhatsApp Alert-groep De Wieken-Vinkenhoef. Door als bedrijven zo samen te werken dragen we bij aan een veilige werkomgeving en een optimaal ondernemersklimaat. Nog deze maand gaat de groep van start en worden Alert-borden geplaatst bij de ingangen van het Bedrijvenpark.

 

Wilt u ook meedoen? Graag! Stuur een mail aan info@dewiekenvinkenhoef.nl met bedrijfsnaam, persoonsnaam en mobiel telefoonnummer.
Alle informatie over de WhatsApp Alert-groep staat op de website - klik hier >>

mondriaan grazers op de rotonde

mei 2017

Rond het uitkomen van deze nieuwsbrief verschijnen twee
Mondriaan-grazers in het weitje op de rotonde bij de ingang van ons bedrijvenpark. Dit omdat 2017 is uitgeroepen tot het  themajaar ‘Mondriaan to Dutch Design’, ter ere van het 100-jarig bestaan van kunststroming De Stijl. De grazers blijven in elk geval de rest van dit jaar staan, een leuke en vrolijke binnenkomer voor ons bedrijvenpark.

OP de FIETS nAAR DE WIEKEN VINKENHOEF

mei 2017

Nationale Fiets naar je Werk Dag
Op 18 mei fietst heel Nederland naar het werk tijdens de ‘Nationale Fiets naar je Werk Dag’. Tijdens deze elfde editie stimuleert Nationale Fiets Projecten zoveel mogelijk mensen om op de fiets naar het werk te gaan en om te ervaren hoe het is om fit en energiek op het werk te verschijnen. Aangemoedigd en geënthousiasmeerd door collega’s, die ook op die datum fietsend naar het werk gaan.

Deelnemers stappen op 18 mei niet voor niets op de fiets! Onder alle geregistreerde deelnemers wordt een fiets ter waarde van € 749,- verloot. En met je deelname steun je ook nog eens de Hartstichting. Deelnemers hoeven zelf niet te doneren aan de Hartstichting. Nationale Fiets Projecten zorgt voor deze donatie. Hoe meer deelnemers, hoe hoger het te doneren bedrag. Meer informatie >>

Ga vaker fietsen. Begin de dag boordevol energie.
Stimuleer uw werknemers om te gaan fietsen. Het is gezond, veilig, goedkoop en duurzaam. Fietsers hebben geen last van files en overvolle parkeerplaatsen. Wanneer uw medewerkers overstappen van de auto naar de fiets worden ze hiervoor beloond tot een bedrag van € 175. Wanneer ze overstappen naar een E-bike kan dit oplopen tot € 600 (u draagt daarin ook € 300 bij). Kijk voor meer informatie op
                                       http://utrecht.inbeweging.eu/ en deze brochure >>

BESTUURSLID GEZOCHT

mei 2017

Het Verenigingsbestuur is op zoek naar een vijfde bestuurslid die onze ploeg compleet en slagvaardig maakt. Wij geloven in samen sterk, partijen verbinden, om samen meer mogelijk te maken. Met elkaar zetten wij ons in om de kwaliteit (van het ondernemen) op het bedrijvenpark in te toekomst te waarborgen. Het Verenigingsbestuur vergadert ongeveer vier keer per jaar. Daarnaast pakken de bestuursleden individueel zaken op die gemiddeld maximaal één uur per week vragen. Het bestuur wordt ondersteund door de Parkmanager en het Secretariaat. Heeft u interesse, mail dan even naar het secretariaat (info@wiekenvinkenhoef.nl). 

lever ook een bijdrage aan mens, maatschappij en milieu

mei 2017

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig bijna een must voor bedrijven. Zij houden rekening met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, maatschappij en milieu. Laat bijvoorbeeld uw lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons ophalen! Meer weten over de mogelijkheden? – klik hier >>

parkeerruimte nodig?

mei 2017

Heeft u een tekort aan parkeerplekken voor personeel of gasten, dan kunt u parkeerruimte huren op het extra parkeerterrein van Ranzijn Tuin & Dier aan de Zonnecel 15. Neem hiervoor contact op met Malou Harmsen van Hoorne Vastgoed (0251-662280 of mharmsen@hoornevastgoed.nl).

moving on de wieken-vinkenhoef

mei 2017

Nieuw:
PMDK Solutions - Wiekenweg 56

In aanbouw:
Bedrijfsverzamelgebouw Solid Businesspark - Wiekenweg
Elmar Service - Wiekenweg

Binnenkort:
All Save – De Windturbine 7
de 3e uitbreiding van Applied Medical – lees meer >>

Vertrokken:
Holland Isoleert

Heeft u een bedrijf zien komen of gaan, meldt het ons dan via info@wiekenvinkenhoef.nl.

sluit aan bij de LI-groep, twitter of de Whatsapp alert-groep

mei 2017

Voor LinkedIn klik hier >>
Voor Twitter klik hier >>

Voor de WhatsApp Alert-groep > stuur een mailtje aan info@wiekenvinkenhoef.nl met bedrijfsnaam, naam en telefoonnummer

kopij / redactie

mei 2017

Heeft u informatie voor een volgende nieuwsbrief of voor de pagina ‘nieuws’ op de website, mail die dan even naar de redactie via info@wiekenvinkenhoef.nl. De redactie bestaat uit Jeroen van der Bijl van Axe media en het bestuur en secretariaat van het Bedrijvenpark.

Links

mei 2017

Via een aantal links in deze nieuwsbrief komt u terecht bij het ‘login-gedeelte’ van de website. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor eigenaren, gevestigde bedrijven en enkele belanghebbenden. Om de link te volgen, heeft u dus uw inloggegevens nodig.

 

 

www.wiekenvinkenhoef.nl
Webversie bekijken
Afmelden voor deze nieuwsbrief?