Wiekenvinkenhoef
Nieuwsbrief 21 april 2015

EVEN VOORSTELLEN

april 2015

Mijn naam is Johan Oudshoorn. Met mijn bedrijf, de bloemengroothandel, ben ik in 2009 verhuisd naar De Wiekenweg, waar ik een nieuw pand heb laten bouwen. Door een fusie heeft de bloemengroothandel het pand in 2012 verlaten. Het pand wordt nu verhuurd aan Medz-Europe en Oldtimerwereld. Daarnaast is een deel in de losse verhuur als opslagruimte.

Naast het beheren van het pand ben ik dagelijks werkzaam in de bloemenhandel. Ik verzorg de bloemeninkoop voor drie winkels en drie markten. Ook sta ik op vrijdag en zaterdag op de markt in Leusden.

Met mijn vrouw Joyce woon ik in Leusden, waar ik (nu 40) ook opgegroeid ben. En… wij zijn in blijde verwachting van ons eerste kindje! Mijn interesse is vrachtauto’s en hierdoor heb ik ook een connectie met de transportbranche. Verder sport ik twee of drie keer per week: tennissen en squashen.

In het bestuur van de vereniging Bedrijvenpark Wieken Vinkenhoef zit ik met veel plezier, om voor de ondernemers van het Bedrijvenpark alle opties kritisch te bekijken. Ik blijf dit graag doen en stel mij op de komende jaarvergadering dan ook herkiesbaar.

Groeten,

Johan Oudshoorn

CALAMITEITENROUTE NAAR HOGEWEG

april 2015

In de laatste nieuwsbrief van vorig jaar informeerden wij u over de te realiseren calamiteitenroute. Deze kan gebruikt worden als de normale route om het bedrijvenpark te betreden of te verlaten, door een calamiteit geblokkeerd is. Na het testen van de calamiteitenroute is aan de zijde van de Hogeweg een toegangshek geplaatst. Binnenkort komen bij het hek borden met instructies over het gebruik. Naar verwachting wordt een en ander in mei afgerond. De route is op dit moment al wel gebruiksklaar.

19 mei jaarvergadering / algemene ledenvergadering

april 2015

Op dinsdag 19 mei vindt de jaarlijkse jaarvergadering/algemene ledenvergadering plaats, bij Applied Medical. Niet alleen de leden (eigenaren) zijn van harte welkom, ook de bewoners (huurders) op het Bedrijvenpark. Het bestuur informeert u, naast de gebruikelijke jaarstukken, graag over allerlei belangrijke zaken. De vergadering start om 15.00 uur en u ontvangt op korte termijn de uitnodiging in de mailbox of op de deurmat.
Het bestuur waardeert het zeer als u via de mail (info@wiekenvinkenhoef) laat weten of u wel of niet aanwezig bent.

stand van zaken energieweg en rotonde

april 2015

Via www.wiekenvinkenhoef.nl houden wij u op de hoogte van de stand van zaken rond de aanleg van de Energieweg en de aanleg van de rotonde > klik hier.

invulling middenveld rotonde

april 2015

De nieuwe rotonde wordt de toe- en uitgang van ons Bedrijvenpark. Ideeën voor het invullen van het middenveld van de rotonde (niet commercieel) zijn welkom. U kunt ze mailen aan info@wiekenvinkenhoef.nl.

verbreding a1 bunschoten - hoevelaken

april 2015

Informatie over de verbreding van de A1 tussen Bunschoten en Hoevelaken treft u aan op de website > klik hier.

bestek onderhoud openbare ruimte

april 2015

 

In aanvulling op de vorige nieuwsbrief nog even het volgende: wilt u het bestek inzien, stuur dan even een mailtje naar info@wiekenvinkenhoef.nl.

meld zaken, die niet in orde zijn via buitenbeter app

april 2015 

 

Signaleert u aandachtvragende of verdachte zaken in het Bedrijvenpark rond groen, straten (zoals foutief geparkeerde auto’s en vrachtwagens), sloten, riolering en straatmeubilair, dan kunt u deze melden bij het Meldpunt Woonomgeving van de gemeente Amersfoort. Sinds kort kan dit nu ter plekke (inclusief foto’s) en razendsnel, via de BuitenBeter app. Uw melding komt binnen bij de gemeente Amersfoort, die vervolgens actie onderneemt. Dit laatste vraagt op dit moment nog veel tijd, zo leren de eerste ervaringen. Een tip van de gemeente: is snelle actie nodig, bel 14033, dan komt een medewerker Handhaving (zo mogelijk) meteen langs. Meer informatie over de app > klik hier.

een goede buur ...

april 2015 

 

Het Parkmanagement heeft contact gelegd met twee op het Bedrijvenpark gevestigde bedrijven. Waar het ene bedrijf regelmatig een tekort heeft aan parkeerplaatsen voor personeel en gasten, heeft een ander bedrijf ruime parkeerfaciliteiten. Door met elkaar in gesprek te gaan, is het parkeerprobleem nu opgelost. Dit getuigt nog eens van goed nabuurschap! 

kopij / redactie

april 2015

Heeft u informatie voor een volgende nieuwsbrief of voor de pagina ‘nieuws’
op de website, mail die dan even naar de redactie via info@wiekenvinkenhoef.nl.

De redactie bestaat uit Jeroen van der Bijl van Axe media, Hans Horlings (bestuurslid Vereniging en Stichting Bedrijvenpark Wieken Vinkenhoef) en Virgilia Spoel van het secretariaat van het Bedrijvenpark Wieken Vinkenhoef.

Links

april 2015

Via een aantal links in deze nieuwsbrief komt u terecht bij het ‘login-gedeelte’ van de website. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor eigenaren, gevestigde bedrijven en enkele belanghebbenden. Om de link te volgen, heeft u dus uw inloggegevens nodig.

 

 

www.wiekenvinkenhoef.nl
Webversie bekijken
Afmelden voor deze nieuwsbrief?