Wiekenvinkenhoef
Nieuwsbrief - oktober 2022 oktober 2023

IN DEZE NIEUWSBRIEF

  • Netwerkbijeenkomst verschoven naar 2024
  • Hoe schakel ik over naar zero emissie-mobiliteit?
  • In beweging met missie & games
  • Honing van De Wieken Vinkenhoef
  • Doe het ZERO, doe het SAMEN
  • Informatie uit het KVO
  • Moving-on De Wieken Vinkenhoef
  • Volg ons via Linkedin, Twitter en WhatsApp Alert
  • Redactie
  • Links

NETWERKBIJEENKOMST OP EN VOOR ONS BEDRIJVENPARK

Dit najaar organiseren we geen netwerkbijeenkomst op en voor ons Bedrijvenpark. Omdat in Amersfoort in die periode al diverse bijeenkomsten zijn gepland, hebben we onze bijeenkomst verschoven naar het voorjaar van 2024. We zoeken nog wel een bedrijf - op ons Bedrijvenpark - dat ons wil en kan ontvangen. Lijkt dat je leuk en wil je je buren kennis laten maken met je bedrijf? Laat het ons dan weten via info@wiekenvinkenhoef.nl. Nb: Wij zorgen zelf voor de gehele organisatie, daar hoef je je niet druk over te maken.

                       

HOE SCHAKEL IK OVER NAAR ZERO EMISSIE-MOBILITEIT

De themabijeenkomst 'Hoe schakel ik over naar Zero Emissie-mobiliteit' van Duurzaam Netwerk Amersfoort op 9 november wordt uitgesteld vanwege te weinig belangstelling. Ze begrijpen dat er andere prioriteiten zijn in deze drukke tijden.

Wil je toch nog informatie over de omschakeling naar zero emissie mobiliteit, of heb je vragen? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met een mobiliteitsadviseur van Goedopweg via www.goedopweg.nl/aan-de-slag/eerste-hulp-bij-mobiliteit. Goedopweg is een samenwerking tussen de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Neem ook eens een kijkje naar het mobiliteitsplatform NS GO >> :  

Financiële ondersteuning voor jouw mobiliteitsplannen is te vinden via de Subsidie- en financieringswijzer van RVO >>

En dan is er op 30 oktober natuurlijk ook de Zero Emissie Markt. Zie het item verderop in deze nieuwsbrief.

IN BEWEGING MET BUSINESS GAMES

Stilzitten is doodsoorzaak nummer 4 en… O nee, wacht, we moesten een leuk tekstje schrijven... Het is de hoogste tijd om tijdens je werk ook aandacht te hebben voor je werkgeluk en werkplezier. Sportivate ondersteunt jouw bedrijf met de inrichting van een actieve en inspirerende werkomgeving. Hoe tof is dat!? De business games is een onderdeel van het Fitaal-pakket en een absolute kickstart voor gezonde teambuilding. Ready to Play?

HONING VAN DE WIEKEN VINKENHOEF

In de vorige nieuwsbrief hebben we een aantal nieuwe bewoners op het Bedrijvenpark voorgesteld, namelijk enkele bijenvolken. Inmiddels hebben we nog meer fruitbomen geplant, waarvan zij het volgende seizoen kunnen profiteren. De volken bevinden zich nu in hun winterverblijf en keren in het voorjaar weer terug naar ons Bedrijvenpark. In de tussentijd kunnen wij wel genieten van het lekkers dat zij hebben geproduceerd. Van de imker hebben we een aantal potjes honing gekregen. Wil jij ontdekken hoe lekker die is? Mail ons via info@wiekenvinkenhoef.nl en wij brengen een potje bij je langs. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Op=op!


MEET & GREET - DOE HET ZERO, DOE HET SAMEN

Zoals eerder gemeld, organiseert Zero Emissie Stadslogistiek voor alle Amersfoortse ondernemers op maandag 30 oktober in de Prodentfabriek een Meet & Greet. Wat kun je verwachten :

  • Een showcase van 7 autodealers die hun diverse elektrische voertuigen tentoonstellen.
  • Profiteer van het probeeraanbod dat de autodealers je bieden.
  • Boek een persoonlijk gesprek met de logistiek makelaar, Frans-Luuk Bouwers.
  • Laat je inspireren door presentaties van best practices in de branche.
  • En natuurlijk, zoals eerder vermeld, een unieke gelegenheid voor een ontmoeting met bewindspersonen.
  • Uiteraard staat er ook een smakelijke lunch voor je klaar en bieden we volop gelegenheid om met collega-ondernemers te netwerken.

Het programma start om 12.30 uur en is gratis. Meer informatie >>
Meld je aan voor 26 oktober  >>, onder het motto ‘Doe het ZERO, doe het SAMEN’!


INFORMATIE UIT HET KVO

Is jouw pand goed bereikbaar voor de hulpdiensten?

Spoed, alarm, 112, de hulpdiensten zijn onderweg! In een noodgeval wil je natuurlijk dat ze zo snel mogelijk bij jouw bedrijf of pand zijn. Aandachtspunt zijn huisnummer, toegangswegen, brandkranen, sleutelbuis en personeel. De VRU heeft een en ander voor je onder elkaar gezet >> Wil je meer informatie, dan staan de brandveiligheidsexperts voor je klaar.

 

Voorkom fraude met een tankpas

Veiligheid is belangrijk. Niet alleen als jij of je medewerkers onderweg zijn, maar ook bij het gebruik van je tankpas. Door de toename van diefstal en misbruik van tankpassen zijn ze niet altijd een veilig betaalmiddel. Met deze 14 veiligheidstips lukt dat wél! 


MOVING-ON DE WIEKEN VINKENHOEF

Nieuw op het bedrijvenpark:
Sport Ingredients >> op de Wiekenweg 50B
CMC bedrijfsmakelaars >> op de Wiekenweg 52B

Binnenkort:
Pijlman kantoormeubelen vestigt zich op De Wieken Vinkenhoef.

Vertrokken:
Yellow Lemon Tree, in 2009 één van de eerste ‘bewoners’ van bedrijvencomplex Bijen & Vlinders, is verhuisd naar de Zonnehof 40 in Amersfoort.

Heb je een bedrijf zien komen of gaan, meld het ons dan via info@wiekenvinkenhoef.nl.


VOLG ONS VIA LINKEDIN, TWITTER EN WHATSAPP ALERT

Voor LinkedIn klik hier >>
Voor Twitter klik hier >>
Voor de WhatsApp Alert-groep > stuur een mailtje aan info@wiekenvinkenhoef.nl met bedrijfsnaam, naam en telefoonnummer

REDACTIE

Heb je informatie voor een volgende nieuwsbrief of voor de pagina ‘nieuws’ op de website, mail die dan naar de redactie via info@wiekenvinkenhoef.nl. De redactie bestaat uit Jeroen van der Bijl van Axe media en het bestuur en secretariaat van het Bedrijvenpark.

LINKS

* Via een aantal links in deze nieuwsbrief kom je terecht bij het ‘login-gedeelte’ van de website. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor eigenaren, gevestigde bedrijven en enkele belanghebbenden. Om de link te volgen, heb je dus de inloggegevens nodig.

 

 

 

 

www.wiekenvinkenhoef.nl
Webversie bekijken
Afmelden voor deze nieuwsbrief?